Een aanbouw aan uw huis - uw woning uitbouwen

De uitbouw van een woning vergroot uw woonplezier.

De woningprijzen in Vlaanderen worden sneller dan verwacht onbetaalbaar. Vaak ben je aangewezen op de aanschaf van een iets kleinere, meestal oudere woning. Naast de totaalrenovatie van zo'n ouder huis, maakt het zetten van een aanbouw een reuzegroot verschil.

Huis uitbouwen - meer meters doen wonderen!

Het creëren van extra woonruimte schept vele mogelijkheden en heeft tal van voordelen.

  • extra wooncomfort
  • efficiënter gebruik door maatwerk
  • geen lastige verhuisplannen meer
  • de waarde van je woning stijgt

Correct en duurzaam uitbreiden volgens jouw stijl

Modern of klassiek, badkamer, keuken of leefruimte. De uitbouw van je woning wordt uitgevoerd volgens jouw stijl, noden en budget. Bovendien hebben onze gespecialiseerde vakmensen alle kennis in huis om het project op een correcte en duurzame manier af te ronden.

Vergunningen en berekeningen

Voor de uitbouw van uw woning is meestal wel een vergunning vereist. De aanvraag van deze bouwtoelating is een relatief eenvoudig proces mits je over de juiste papieren en informatie beschikt. Renisol helpt je hier graag mee.

Voor betonberekeningen, sterkteberekeningen en bouwtekeningen kan je, indien je zelf geen architect hebt, ook bij de vaste architect van Renisol terecht.

Wil je meer advies over een uitbouw voor je woning of wil je weten wat een aanbouw kost? Contacteer dan renovatiebedrijf Renisol

 

 
 

Renisol BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement