Privacybeleid Renisol BVBA

Renisol is zich er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons door uw contactgegevens door te sturen via bijvoorbeeld een formulier voor een offerteaanvraag of door ons standaard contactformulier te gebruiken. We willen dit vertrouwen ten allen tijde bewaren omdat we veel belang hechten aan uw privacy. In dit document willen we daarom transparant zijn over welke gegevens we over u verzamelen en de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken.

Contactgevens Renisol

Indien je vragen of opmerkingen hebt over dit privacybeleid of over hoe Renisol jouw gegevens verwerkt, kan je ons contacteren via

Renisol BVBA
Bouwelven 8
2280 Grobbendonk
Antwerpen, Belgiƫ
BE 0839.936.856
info@renisol.be

Welke gegevens verzamel we van u en wat doen we er mee?

Contactaanvragen

Gebruikt u ons standaard contactformulier? Dan worden de gegevens die u hierin typt, doorgestuurd via een mailscript naar ons binnendienst. Deze zullen uw vragen bekijken en u hierover telefonisch of via e-mail over antwoorden. De inhoud van het standaard formulier wordt niet opgeslagen in een online database.

Offerteaanvragen

Wil u een offerte op maat van uw woning ontvangen van een van onze activiteiten? Dan vult u het daarvoor bestemde offerteformulier in. De gegevens die u hierin typt, worden doorgestuurd via een mailscript naar de mailbox van onze binnendienst. Zij zullen u hierover telefonisch of via e-mail over antwoorden. Onze zaakvoerder/vertegenwoordiger kan deze gegevens gebruiken om een afspraak met u te maken voor een plaatsbezoek. Voor het opstellen van een offerte zullen wij uw gegevens invoeren in ons syteem voor bedrijfsadministratie (Cafca.be). Deze software vergemakkelijkt het opstellen van offertes, de opvolging van uw project en uiteindelijk ook het opmaken van de bijhorende factuur van zodra er effectief werken bij u thuis zijn uitgevoerd. Het betreffende systeem staat op een veilige server die binnen de EU gehost staat.

Cookies en statistieken

Benieuwd naar welke cookies deze website gebruikt om jouw gebruikservaring te verbeteren? Je kan het hier bekijken.

Welke rechten heeft u m.b.t. uw persoonsgegevens?

Recht op inzage en aanpassing

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Als u een offerteaanvraag instuurt voor 1 van onze activiteiten kan u deze ook ten allen tijde aanvullen als er eventueel onjuiste of onvolledige gegevens in de originele aanvraag zijn verstrekt.

Recht op verwijdering van persoonsgegevens

Ons websitebezoekers hebben ten allen tijde het recht om hun gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht op het indienen van een klacht

Indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens onrechtmatig verwerkt of gebruikt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke websitebezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens. De websitebezoeker moet er zich dan wel van bewust zijn dat hij vb geen reactie meer zal ontvangen op zijn eerder ingezonden offerteaanvraag.

Recht op beperking van verwerking persoonsgegevens

Als u dat wenst, kan u de verwerking van uw persoonsgegevens, hetzij tijdelijk, stopzetten. De websitebezoeker moet er zich dan wel van bewust zijn dat hij vb geen reactie meer zal ontvangen op zijn eerder ingezonden offerteaanvraag.

Update privacybeleid

Renisol BVBA heeft het recht om dit privacybeleid te veranderen of aan te vullen met nieuwe gegevensverwerkingen indien dat nodig zou zijn. Daarom is het belangrijk om regelmatig deze pagina te bekijken. Het privacybeleid werd voor het laatst gewijzigd op 23 mei 2018.

 

 
 

Renisol BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement