Over ons

Voor elke woning een oplossing! Renisol denkt met u mee!

Aannemer met ervaring

De zaakvoerders Tom en Didier staan samen garant voor meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Tel daarbij nog de vele jaren ervaring van onze gespecialiseerde vakmensen en je raakt al snel de tel kwijt. Onze firma heeft dan ook de kennis in huis om de "do's" van de "dont's" te scheiden en werkt geheel volgens deftig uitgewerkte en gegronde bouw-, renovatie- en isolatiemethodes.

Bouwen en renoveren voor de toekomst

Als een echte Kempense renovatiebedrijf zijn we begaan met het milieu en dus bezorgd voor de toekomst van onze kinderen. Al onze werken worden uitgevoerd rekening houdend met de huidige normen en met oog op de toekomst. Voor onze houtskeletwoningen hanteren we zelfs al de BEN-norm die pas vanaf 2021 van kracht is!

Vakbekwaamheid door bijscholing

Onze vakmensen hebben allemaal een degelijke kennis en ervaring en worden steeds op de hoogte gebracht en waar nodig bijgeschoold om hen de nieuwste technieken eigen te maken. Bovendien worden zij enkel in hun specialisatie tewerkgesteld zodat u altijd kan rekenen op de hoogste kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Renisol is lid van Confederatie Bouw

 
 

Renisol BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement