Sterk in houtskeletbouw

De vele bouwregels en -normen en het steeds grotere verwachtingspatroon van klanten op vlak van snelheid en efficiëntie zorgen ervoor dat het principe van traditioneel bouwen steeds vaker in vraag wordt gesteld.

Omwille van de oneindige mogelijkheden, de flexibiliteit en de korte bouwtijd van houtskeletbouw (droog systeem) zijn we er rotsvast van overtuigd dat HSB vandaag de dag meer dan ooit de toekomst is. Voordelen zoals de enorme isolatiewaarden, de uitstekende resultaten in luchtdichtheid en de toepasbaarheid in zowel nieuwbouw als renovatie (aanbouw, extra verdieping, …) hebben er voor gezorgd dat Renisol 100% inzet op deze bouwmethode.

Houtskeletbouw gaat onmiskenbaar samen met de BEN-norm die standaard gehanteerd word bij nieuwbouwwoningen vanaf 2021. Wij hanteren deze norm reeds vandaag standaard in al onze nieuwbouwwoningen.

Interesse voor een houtskeletwoning of -uitbreiding?

Vind alle informatie in ons bouwdossier over houtskeletbouw of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bouwproject.

Bent u architect, projectontwikkelaar of aannemer?

Kiezen voor Renisol als partner voor uw HSB projecten geeft u de mogelijkheid om samen te werken met een bedrijf dat staat voor kwaliteit en service aan een betaalbare prijs, een no-nonsense mentaliteit en een open en eenvoudige bedrijfsstructuur.
Maak nu een afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Houtskeletbouw heeft veel voordelen
 
 

Renisol BVBA, alle rechten voorbehouden
privacybeleid    -   cookie statement